Latar mig på stranden.

Vänta er inte att det ska bli så mycket bloggat nu. Är på stranden. Är lat. Men här kommer i alla fall ett par låtar med massor av riktigt glad sommarkänsla, även om texterna inte handlar om just det. Man kan ju själv bestämma exakt vad man vill att de ska handla om.
 

Harry Styles i Stockholm

Ja, det har väl inte undgått något 1D-fan att Harry Styles syntes i Stockholm härom dagen, bodde på Grand hotell och var och var på på Rolling Stones konsert Kanske för att studera Mick Jagger? Det  tjatas ju alltid om att Harry är så lik Mick Jagger som ung och går rykten om att han ska spela Jagger på film.
Lika? Avgör själv.
Harry Styles i Stockholm med ful väska.
Mick Jagger för ganska länge sedan.

Regnmusik

Och så regnar det igen. Börjar bli trött på det. Bjuder på lite regnmusik som tröst.

Sorry för sommarsångstjat

Det blev lite rörigt där, väldigt mycket Summer in the City. Sorry. Men ni får ta det, det ÄR en bra låt.

Sommarsånger

Är kvar i Stockholm fortfarande. Helt OK och idag skiner äntligen solen. Jag tycker stan är underbar på sommaren, faktiskt mycket bättre än att sitta inregnad i någon avsides belägen stuga och bli myggbiten och uttråkad. Funderade på det här med sommarsånger. Det finns massor som är usla och massor som är bra. Här är några som jag tycker fångar sommarkänslan på olika sätt
Vi börjar med sommar i stan - Lovin Spoonful.
 
Sedan Lana Del Reys Summerime Sadness, för sommarlåtar MÅSTE ju inte vara glada. Paradise med Tove Lo är också somrig, liksom California Gurls med Katy Perry.
 
 

RSS 2.0